HOT STONE MASSAGE

Tijdens de hot stone massage leg ik warme stenen (circa 49ºC) op, naast en/of onder het lichaam en masseer ik met deze stenen.
De stenen zijn voor mij een hulpmiddel en geen vervanging voor de massage met de handen. Met de stenen kan ik plaatselijk de temperatuur van de huid en de spieren verhogen, zodat de doorbloeding versterkt wordt.
Door de aangename warmte en omdat er rustig gewerkt wordt is deze massage erg ontspannend.
De hot stone massage is een aangename en soms verassende ervaring.

De stenen die ik gebruikt zijn onbewerkte basaltstenen. Ze worden in vulkanische gebieden gevonden en komen uit zee. Doordat ze jaren in zee hebben gelegen, zijn ze door de jaargetijden en stromingen geschuurd en gepolijst tot hun huidige vorm. Doordat ze onbewerkt zijn hebben ze hun natuurlijke kracht behouden.

TIP:
In de wintertijd en andere koude perioden beveel ik van harte de hot stone massage aan; Een heerlijk weldadige massage waarvan de warmte diep doordringt.