VOETREFLEX MASSAGE

Wat is voetreflex massage?

Voetreflex is een eeuwenoude natuurgeneeswijze, van afbeeldingen weten wij dat in India, Egypte en in bepaalde indianenstammen deze methode van genezing werd gebruikt. Voetreflex massage ziet “ziek zijn” als een signaal dat lichaam en geest uit balans zijn. Met voetreflex massages worden blokkades en spanningen in het lichaam opgelost, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Lichaam en geest komen weer in balans!

Onze voeten zijn eigenlijk een perfecte weergave van ons lichaam in het klein. Specifieke punten en zones op de voet corresponderen via zenuwbanen met bepaalde lichaamsdelen en organen. Door deze drukpunten te stimuleren, worden die delen of organen die ermee in contact staan behandelt

Wat doet voetreflex massage?

  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Bevordert de opname van zuurstof en voedingsstoffen
  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Verbetert de zenuw- en hormoonfuncties
  • Ontspant en vitaliseert

Voetreflex massage, voor wie?

Voetreflex is een fijne zachte therapie voor jong en oud, voor klachtenbehandeling, ontspanning en preventie van fysieke en mentale aard. Neem eens tijd voor jezelf en ontdek hoe voetreflex massage je welzijn kan bevorderen.

Een heerlijke, ontspannende ervaring, waar je nog heel lang van nageniet. In een rustgevende en persoonlijke sfeer, geef ik je graag een voetmassage in mijn praktijk.

Onze voeten – onze wortels

Als de wortels van een boom niet stevig in de grond verankerd zijn, dreigt hij om te vallen. Voedingsstoffen en water opnemen wordt lastig … De boom is gedoemd tot een mager bestaan …

Wij lijken erg op deze boom. Onze voeten zijn als deze wortels. Onze voeten tonen ons, hoe wij in het leven staan. Ze weerspiegelen onze fysieke, mentale en spirituele toestand. Voetreflex therapie werkt via de voeten in op lichaam, geest en ziel. Alleen als deze drie niveaus in balans zijn, blijven we gezond en in evenwicht!